ur til mændMode og herreure er 2 ting som ofte passer rigtigt godt sammen. Tag f.eks. et tilfældigt mode magasin til mænd som f.eks. Euroman og læs det igennem, så vil du uden tvivl støde på flere reklamer for herre ure på de mange sider. Dette skyldes at ure til mænd er et af de få smykker udover en simpel halskæde,armbånd og ring som mænd kan bruge. Taler vi om de lidt ældre mænd har vi faktisk kun vielses ringen og uret tilbage som de kan benytte og stadig se smarte ud. De er jo de færreste mænd over 35 hvor det stadig ser smart ud med en halskæde, ørering eller armbånd. Af den grund er herreure så populære og bestemt noget som de fleste mænd bør have fokus på når de sammensætter deres stil.
Det behøver ikke at være et 50.000 kroners Rolex eller Breitling ur, men heller ikke et 200 kroners addidas sports ud man tager på for at se smart og stilfuld ud. Der findes mange rigtig gode og flotte herreure til under 3.000 kroner som ofte nemt kan klare jobbet.
Vil man derimod udstråle snob effekten og virke som den successfulde og rige businessmand så skal man desværre frem med den store tegnebog og bruger en 30-60.000 på et luksusur, men heldigvis kan de fleste nemt klare sig med f.eks. et 2500 kroners Diesel ur.

Hvis vi ser lidt nærmere på hvilke typer af herre ure der findes har vi f.eks.

Sportsure – Dette er ure som er beregnet til en bestemt sport, et af de mest kendte eksempler er løbeure som udover at kunne vise klokken ofte også kan vise din puls, din farver, gennemsnitshastigheder og andre oplysninger som kan være nyttige for dem som løber. Ud over løbeure er det et hav af sportsure f.eks. dykkerure, cykelure, flyveure og mange andre typer af specifikke ure til sport og aktivitet.

Smartwatches – En af de nye typer som få mere og mere fokus er de såkaldet smartwatches. Et smartwatch er et ur som ofte er koblet trådløst sammen med en mobiltelefon og har til formål at flytte noget af funktionaliteten fra mobiltelefonen op i håndledet. Det kan f.eks. bruges til at tage billede med som efterfølgende lageres i din mobiltelefon, vise SMS beskeder, ringe op for dit og flere andre funktioner. Denne type af ure er lige nu under kraftigt udvikling og vi vil bestemt se meget mere til smartwatches over de næste par år.

Luksusure – Luksus ure er specielle ure til dem som har råd at give over 50.000 kroner for et ur. Det er f.eks. mærker som Rolex som er et af de mest kendte mærker inden for luksusure.

Hverdags ure – Denne type af ur har hovedsagligt til formål at vise hvad klokken er og ikke så meget andet. Det må selvfølgelig gerne se smart og pænt ud men hovedformålet er det som uret oprindeligt blev skabt til, nemlig at vise hvad klokken er.

Jeg håber du har fået lidt ud af denne her info side om herre ure og lært at et ur ikke blot er noget som benyttes til at vise klokken med men er en genstand som kan have flere forskellige funktioner og benyttes til mange ting.

Posted in Ure.