kostumeoutlet.dk - alt i udklædning og kostumerEn af de ting som jeg normalt elsker ved ure, er designet og kunsten i den, mange ure kan nemt sammenlignes med smykker, og er bestemt også en af grundene til at så mange går med ure nu om dage hvor nærmest alle alligevel har tilgang til klokken på anden vis. Men hvad med de moderne smartwatches, er det blot en udvidelse af ens telefon eller er det ligesom et almindeligt armbåndsur et smykke der pynter på armen? Vi har spurgt lidt forskellige og langt de fleste er faktisk enige om at som et smartwatch ser ud lige p.t. er det blot en forlængelse af ens mobiltelefon og bestemt ikke noget der også pynter på håndledet. Det svare lidt til at du tager et kostume på og prøver at udgive dig for noget du ikke er.

Problemer med støj på din arbejdsplads eller i hjemmet? Så kan en støjvæg være en løsning – tjek vores nye artikel om støjvægge

Hvad er et smartwatch?
Et smartwatch er i bund og grund et ur som giver dig mange af de samme funktioner som du finder i en smartphone, det vil sige at du kan læse SMS beskeder, optage video, og i nogle tilfæle tale gennem uret præcis som med en almindelig mobiltelefon. I langt de fleste tilfælde kræver det dog at du har din almindelige mobiltelefon inden for Bluetooth rækkevide, før at alle funktionerne i dit smartwatch virker. Har du ikke den telefon med, er der ofte ikke flere funktioner i et smartwatch end du finder i et almindeligt armbåndsur. Disse moderne ure fås i forskellige designs og fra flere forskellige producenter, men ofte er de ret store og klodsede for netop at have en skærm der er stor nok til at man faktisk kan bruge den til noget fornuftigt. En anden ulempe ved disse smarte ure, er at de ofte kun holder batteri i en dag hvor efter de skal oplades, sammenligner man med traditionelle digitalure kan man af disse jo holde strøm i flere år før batterierne skal udskiftes.

Hvem benytter sig af smartwatches
Hvad jeg er kommet frem til, er det hovedsaligt de unge i alderen 18-27 som mest benytter sig af disse nye type af ure og mest folk der elsker teknik og elektronik. Der er selvfølgelig også mange lidt ældre som også tager denne teknologi til sig, men her er det igen mest dem som elsker ny elektronik og syntes ikke at udviklingen på det teknologiske område kan gå hurtigt nok. De folk som er mere til mode og stil, går som regel langt uden om disse nye smartwatches og vælger i stedet et smart designer ur og så benytter sig af mobiltelefonen til alle de andre ting.
De fleste smartwatches er til både herre og dame, det vil sige at du ikke skal have et specifikt herreur eller dameur men et ur som passe til begge køn. Igen en begrænsning for dem som ønsker at skille sig lidt ud og som syntes at dameure skal være slanke og elegante, mens herreure skal være mere rå og maskuline i det.

Så umiddelbart vil jeg mene af smartwatches hovedsagligt henvender sig til de unge, men kan også bruges af de lidt ældre uden at det på nogen måde virker forkert.

Reklame:
Brug for et nyt kostume til din næste oktoberfest? Så klik dig ind på karnevalsshoppen.dk og se vores store samling af tyrolertøj og tyroler kostumer til både mænd og kvinder her på Tyrolerfest hos kostumeoutlet.dk

Posted in Ure.