udklædning fra onlinekostumer.dkUdklædning og kostumer er efterhånden blevet rigtigt stort her i Danmark, mange bruger flere timer på at finde det helt rigtige kostume så ens Halloween, Karneval eller Oktoberfest bliver så perfekt som mulig. Men hvad hvilke smykker og tilbehør skal man bruge til et kostume? Du kender det sikkert godt, du har valgt et super flot Pocahontas kostume, men ved ikke hvilke af dine smykker eller andet tilbehør som vil passe godt der til. Du er godt klar over at dit nye Gucci Dame ur bestemt ikke er det rigtige valg, men hvad med den gamle sølvhalskæde fra din bedstemor, vil den kunne bruges her? Hvad sko skal man vælge og skal der også en hovedbeklædning til? Det at finde det rigtige kostume, kan hurtigt komme til at virke som den nemme del, sammenlignet med valg af tilbehør til kostumet. Her kommer et par tip til hvordan du bedst muligt vælger tingene ud.

Find det rigtige kostume

Det første du skal gøre, er at finde ud af hvilket kostume som vil passe til den begivenhed du skal til. Er det en privat Halloween fest, så er dit gamle superhelte kostume fra fastelavn nok ikke den bedste ide. Det samme gælder for dit Tyroler kostume fra året før. Her gælder det om at vælge noget passende. Sæt dig lidt ind i hvad Halloween er, og hvorfor man iklæder sig et Halloween Kostume i første omgang. Du vil hurtig kunne se at man iklæder sig uhyggelige kostumer, for netop at skræmme onde ånder væk, da de netop på halloween aften, har nemmest ved at komme ind i vores verden. Så i gang med at finde den mest uhyggelige udklædning du kan. Du vil hurtigt opdage, at det bestemt ikke er en nem opgave at finde det perfekt kostume. Der er efterhånden rigtig mange forskellige at vælge imellem, og i alle prisklasser. Du kan selvfølge også gå i en af de lokale butikker, som sælger billige kostumer, men udvalget her er oftest ret begrænset. Derfor kan du med fordel kigge hos nogle af de mange online butikker, som eksempelvis karnevalsshoppen.dk. Er det f.eks. tale om en sjov Oktoberfest, så se hvad muligheder der, for at finde det rigtige tyroler kostume.

Find det rigtige tilbehør

Når valg af kostumer så er overstået, er det tid til at kigge på tilbehøret. Et kostume alene er kun halvdelen at det med at finde en ordenlig udklædning. Du kan være ret sikker på at mange andre også har købt det kostume, du selv lige har bestilt. Du kan selvfølgelig også vælge selv at lave et, men med mindre du er rigtig dygtig til at sy, kan dette efterhånden ikke betale sig, nu da udvalget er så stort.
Ved at vælge det rigtige tilbehør, kan du få din udklædning til at skille sig ud fra mængden. Vælger du f.eks. et pirat kostume til en temafest, så kan tilbehøret være forskellige typer af knive og sværd. Et smart bælte, en flaske rom, oppustelig papegøje, en klap for øjet, og hvad der ellers vil være passende for en klassisk pirat. Faktisk skal der ikke ret meget tilbehør til, før at din udklædning er meget anderledes and andre som også har købt samme kostume. Tilbehøret er også med til at gøre kostumet mere komplet, og få folk til at ligge mere mærke til det. F.eks. skal jeg selv til tyroler fest hos Hexen, det er tale om denne her begivenhed. Hvilket jeg ser rigtigt meget frem til. Når vi snakker tilbehør her, så inkludere det selvfølgelig også smykker. Er du pirat, kan dette være en næsering, nogle store øreringe eller en dødningehoved fingerring. Det kan også være et slange armbånd til den egyptiske prinsesse eller en læder halskæde til indianer pigen. Sørg blot for at vælge noget, der passer til temaet og tidsalderen.

Husk makeup

Ingen udklædning er perfekt uden den rette makeup. Snakker vi pirater, så tænk Johnny Depp fra “Pirates of the Caribbean”. Det er jo hovedsageligt på grund af hans Makeup at man husker ham. Det samme gælder for mange af de mere uhyggelige udklædninger. Hvad en en Zombie f.eks. uden makeup? Også mange andre typer af udklædninger kan få stor gavn af makeup. Skal man f.eks. til Oktoberfest og har iklædt sig et flot tyroler kostume, så må man gerne sminke sig lidt mere dullet end ellers, da det vil være passende til sit tyrolertøj. Makeuppen er prikken over i’et, og ingen udklædning er perfekt uden.

Med et godt kostume, det rigtige tilbehør og en god makeup er du nu klar til din kostumefest. Og hvis du har gjort lidt ud af tingene, så vil du uden tvivl skille dig ud fra mængden, og være hende eller ham som folk kommer til at huske. Derfor kan det ofte godt betale sig at ligge en smule mere tid og penge i disse ting, end du i første omgang havde overvejet.

Her er en lille video om makeup til kostumer.